IB-Play

Första målet för Malmgren: ”Mycket glädje”

Första målet i Mullsjö för Oskar Malmgren.

Innan nyår fick Oskar Malmgren äntligen spela sina första minuter för Mullsjö efter de långa förhandlingarna mellan förra klubben Jönköping och Mullsjö. I den matchen spelade Malmgren fram till avgörande målet. Under tisdagskvällen var det dags för första hemmamatchen och redan i första perioden klev Malmgren fram som målskytt. Med 38 sekunder kvar av första perioden spelade Kim Ganevik fram Malmgren som lågt placerade in 1-0.

— De känns sådär i handlederna och det är mycket nerver där ute. Men skönt att komma in i matchen och göra mål. Nu är det bara att köra vidare, sa Malmgren i Eurosports sändning efter den första perioden.

Speciellt mål på många sätt då Malmgren hade sina föräldrar på läktaren. Föräldrar som gjorde övergången till Mullsjö möjlig då de gick in med ett sexsiffrigt belopp i övergångssumma.

— Ja de är här varje match och stöttar som vanligt. Men såklart lite extra idag med insamlingen och att de hjälpt till med allt sånt. Det skapar lite känslor och såklart är mycket glädje och jävligt kul.

Att få spela innebandy igen betyder mycket för Malmgren.

— Det har varit väldigt jobbigt för mig, för mina föräldrar och min flickvän. Jag älskar innebandy skitmycket och jag har mått jättedåligt av allt det här. Men nu får man lägga det bakom sig.

LÄS MER: Föräldrarna gick in med sexsiffrigt belopp

LÄS MER: Övergången mellan rivalerna klara 

Familjen bidrog med sexsiffrigt belopp

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar