Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Tidigare landslagsforward tillbaka i SSL

KAIS Mora spetsar till truppen - värvar tidigare landslagsforward.

Ligatvåan KAIS Mora spetsar till truppen inför avslutningen av säsongen. Mora värvar tidigare landslagsspelaren Louise Wickström som värvas från Allsvenska Åkersberga.

— Det känns galet kul och lite oväntat, säger Wickström till KAIS Moras hemsida. 

Förra säsongen spelade Wickström i SSL med Täby, en klubb som representerade mellan säsongen 2014-2018. I det Täby som gick till semifinal förra året gjorde hon 34 mål 19 assist i grund och seriespel. När hon återvänder till SSL blir det istället för Täby guldjagande KAIS Mora.

— Jag gillar det mesta med KAIS och tycker det ska bli sjukt kul att äntligen få spela med dom istället för mot.

29-åriga Louise Wickströms har sedan tidigare ett SM-guld och två VM-guld. Hon har spelat 185 matcher i högsta ligan och på de gjort 290 poäng. Ett stort tapp för Åkersberga som ändå är glada över Wickström får chansen att spela om ett nytt SM-guld.

— Väldigt roligt för Louise att få den här chansen att spela om guldet. Louise är en spelare som verkligen kan göra skillnad i ett slutspel, så jag förstår Mora. Vi är stolta över att vi har fått ha Lollo hos oss den här tiden och önskar henne lycka till på det här äventyret, säger Rille Nilsson som är Sportchef Åkersberga IBF.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar