Foto: Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Tränarbyte i Karlstad – huvudtränaren tar timout

Karlstads huvudtränare tar timout.

I slutet på förra veckan meddelade IBK Göteborg att de genomför förändringar i ledarstaben och Sofie Engel tar över som ny huvudtränare. Nu sker förändringar i nästa ledarstab för ett lag som är indraget i bottenstriden i damernas SSL. Det är Karlstad som tagit 13 poäng på 17 matcher som får klara sig utan huvudtränare Peter Andersson. Andersson som tog över laget förra säsongen har valt att ta timeout.

— Vår huvudtränare för damlaget Peter Andersson har valt att ta en timeout från innebandyn med omedelbar verkan. Tomas Colling som varit assisterande tränare tar över huvudansvaret. Vi kommer i dagsläget inte ersätta Peter utan Tomas tillsammans med övriga ledare kommer leda laget vidare, säger sportchefen Peter Karlsson i ett pressmeddelande.

Karlstad som vann viktiga matchen mot Warberg innan landslagsuppehållet spelar i helgen en ny viktig match då de möter Dalen som ligger 6 poäng före i tabellen.

LÄS MER: Efter 12 raka förluster – ny tränare tar över Göteborg 

ska%cc%88rmavbild-2019-02-05-kl-17-38-40

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar