#ibsilly

Täby värvar 18-åring – mål direkt i debuten

Täby värvar 18-åriga Rebecka Jansson på dubbellicens.

I fredagens match mot Jönköping fanns en ny spelare med i Täbys startuppställning. Det är 18-åriga Rebecka Jansson som till vardags spelar med Bele Barkarby i Allsvenskan som värvats till SSL till och Täby på dubbellicens. Jansson som gjort 28 poäng på 18 matcher för Bele Barkarby den här säsongen och dessutom har meriter för spel med U19-landslaget.

— Att en av Stockholms största talanger väljer att komma till oss är vi givetvis glada över, en otroligt smart forward med ett fint spelsinne som vi kommer få stor nytta av resterande del av säsongen. Jag vill även rikta ett stort tack till Bele för ett fint samarbete, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till Täbys hemsida. 

Jansson fick en succéstart direkt i Täby. Mot Jönköping gjorde hon sitt första mål i SSL vilket du kan se i spelaren ovan. Idag söndag möter Täby KAIS Mora på hemmaplan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar