Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Forwarden stannar i Helsingborg: ”Visade tidigt intresse”

Andreas Lindholm stannar i Helsingborg.

Den rightade forwarden Andreas Lindholm värvades till Helsingborg för två år sedan från divison 1-lavget Hovslätt. På sin två första SSL-säsonger har 27-årige Lindholm gjort 42 mål och 41 assist. Nu står det klart att Lindholm stannar i Helsingborg.

– FCH visade tidigt intresse för att dem ville förlänga med mig, vilket såklart är jättekul och dem visar sin uppskattning till vad jag kunnat bidra med, jag trivs fantastiskt bra i både staden och laget såklart. Vilket är två starka orsaker. Sen har jag fått svar på dem frågorna jag haft och jag tror på den satsningen vi nu har påbörjat och känner att jag vill fortsätta vara en bidragande faktor kring FCH:s framgång, säger Lindholm till Helsingborgs hemsida. 

Det nya kontraktet är skrivet på två år.

– Beslutet var inte så svårt i slutändan, jag och Fredrik Azelius (sportchef reds. anm) har haft en bra dialog sen slutet av oktober.

Helsingborg som slutade på tolfte plats i årets SSL hoppas kunnat växla upp och gå till slutspel.

– Målsättningen är att lira slutspel nästa år och så får vi se hur långt vi räcker till där. För min egna del hade varit kul att fortsätta bidra och utvecklas som innebandyspelare, vill fortsätta att öka min poängproduktion för varje mål. Sen hade en landslag chans aldrig varit fel att få. Men det måste jag först visa att jag är värd.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar