Nya dueller att vänta i kvartsfinalerna mellan Täbys hemvändare Therese Perswalld och Endres Sara Steen Foto: Lennart Roos
#ibsilly

Comeback i Täby lagom till slutspelet

Täby förstärker truppen inför slutspelet.

Ligafyran Täby som på torsdag möter Endre i den första kvartsfinalen har förstärkt truppen lagom till slutspelet. I den sista ligamatchen för säsongen var comebackande Therese Perswalld (fd Andersson) tillbaka i laget. Perswalld spelade för Täby i  två säsonger mellan 2015-2017 och är nu tillbaka för ännu ett slutpelt.

— Vi har ju säsongens sista match i helgen innan slutspel. Och vad passar då bättre in än att vi tar in en gammal ”slutspelsräv”, kommenterade Täbys tränare Tomas Davies till lagets hemsida inför helgens match.

Säsongen 2016/17 vilket var Perswallds sista gjorde hon 18 mål och 4 assist. Therese Perswalld, född 1993 har även innan hon spelat med Täby representerad Huddinge och Djurgården i SSL.

Täby inleder slutspelet på torsdag hemma mot Endre.

LÄS MER: Datum & tider – så här spelas slutspel i damernas SSL

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar