Foto: Per Wiklund
SSL-Dam

Två dagar till slutspel – då lämnar tränarduon

Tufft för Täby - två dagar innan slutspelet börjar så lämnar tränarduon sina uppdrag.

Två dagar till första kvartsfinalen mot Endre, då väljer Täbys tränarduo Tomas Davies och Jonas Delshammar att kliva av sina uppdrag vilket SportExpressen är första att berätta under tisdagsförmiddagen.

– Det är med stort vemod som vi har bestämt oss för att lämna klubben med omedelbar verkan. Jag förstår att timingen kan tyckas konstig, men det var det bästa beslutet för alla inblandade, säger Tomas Davies till SportExpressen. 

Tomas Davies som tillsammans med Delshammar tog över laget inför säsongen vill inte gå in på anledningen till beslutet. Den här säsongen har de tagit laget till en fjärdeplats i ligan där de var endast en poäng ifrån Pixbo Wallenstam och tredjeplatsen.

– Klubben kommer alltid ha en del av mitt hjärta och jag vill passa på att önska spelare och ledare lycka till inför slutspelet, säger Tomas Davies.

*artikeln uppdateras


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar