Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Efter avhoppen – trio tar över Täby

Bara dagar innan slutspelet lämnade duon uppdraget som tränare tar över - nu är det klart att trio tar över i slutspelet.

Bara två dagar innan slutspelet meddelade Tomas Davies och Jonas Delshammar att de lämnar uppdraget som tränare för Täby. Ett besked som Davies utveckla på sin twitter:

”Det är med stort vemod som vi har bestämt oss för att lämna klubben med omedelbar verkar. Jag förstår att timingen kan tyckas konstig, men det var det bästa beslutet för alla inblandande. 

Jag är otroligt stolt över det arbete vi har lagt ned tillsammans. Vi lyckades ersätta etablerade spelare med yngre förmågor och slog även klubbens poängrekord i högsta serien. 

Klubben kommer alltid ha en del av mitt hjärta och jag vill passa på att önska spelare och ledare lycka till inför slutspelet” 

Ett besked som kom oväntat för Täby och grundar sig enligt Täby på grund av åsiktsskillnad mellan spelare och tränarstab. Under onsdagen, dagen innan första kvartsfinalen mot Endre meddelade klubben att en trio tar över laget under slutspelet. Sportchefen Robin Andersson kliver in tillsammans med Sonny Andersson och Maimon Abdallah. Samtidigt arbetar klubben på en lösning för kommande säsong.

Maimon Abdallah coachar även Täbys herrlag och har genom åren tränat flera lag på högsta nivå.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar