Foto: Björn Sandberg
#ibsilly

Warbergs tränare slutar: ”Vi hade gärna önskat en fortsättning”

Warbergs tränare Mikael Nilsson slutar.

Mikael Nilsson kom till Warberg till säsongen 2017/18 som assisterande tränare till Patric Löfborg. Under säsongen bytta Löfborg sin roll från tränare till sportchef och Nilsson tog över huvudansvaret och ledde Warberg till nytt kontrakt. En säsong då Nilsson även blev utsedd till Årets Tränare. Den har säsongen har Mikael Nilsson fortsatt som huvudtränare med assisterande tränare Jonathan Håkansson vid sin sida. Nu meddelar Warberg att de båda väljer att sluta träna damlaget efter den här säsongen.

— Mikael har på ett imponerande sätt visat vilken förmåga han har både som ledare och tränare under de här två åren han varit hos oss och vi hade gärna önskat en fortsättning, berättar sportchef Patric Löfborg till Warbergs hemsida.

Warberg tog den här säsongen 20 poäng och slutade på tolfte plats i ligan, sex poäng före nedgraderade Örnsköldsvik. Nu jobbar Warberg på att hitta en ny tränare till nästa säsong.

— Nu blir det inte så och arbetet med ny tränare har startat där vi är övertygade om att hitta en bra lösning för vårt damlag, avslutar Löfborg.

I spelartruppen meddelade Warberg i veckan att assisterande lagkapten Amanda Ahola skrivit på nytt kontrakt.

LÄS MER: Backen fortsätter i Warberg: ”Vara med på resan till slutspel”

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar