Övrigt

Bandysäsongen 2018/19

Det har nu gått en dryg månad sedan bandysäsongen 2018/19 avslutades och vi kan konstatera att vi bjudits på en hel del fin bandy. Villa Lidköping blev svenska mästare i Elitserien efter en dominant säsong där man endast förlorade en match i grundserien. SM-finalen vann Villa Lidköping med 8-4 mot Västerås vilket innebär att klubben fick lyfta SM-bucklan för första gången på 85 år. Att man gjorde det inför runt 18 000 personer på Studenternas var sannolikt ett minne för livet för spelarna och ledarna i klubben. Förra säsongen bjöd även på ett Bandy-VM på hemmaplan. Det svenska landslaget hade dock inte marginalerna på sin sida utan fick nöja sig med ett silver efter att Ryssland vunnit VM-finalen på förlängning med 6-5.

Förberedelserna för den kommande bandy-säsongen är nu i full gång hos klubbarna runt om i landet. I skrivande stund har inget spelschema redovisats men vi kan räkna med att få se ett gäng högklassiga matcher även denna säsong. Västerås bör till exempel vara ordentligt revanschsugna på att få hem SM-pokalen igen.

Tippa vinnare av Elitserien 2019-20

Om du tror dig veta hur Elitserien i bandy kommer sluta nästkommande säsong så kan det vara värt att lägga ett långtidsspel på något av dom många spelbolagen. I skrivande stund finns det inga odds uppe för den kommande bandysäsongen men räkna med att spelbolagen inom kort kommer presentera oddsen för Elitserien 2019/20. Om detta är något som lockar kan vi rekommendera dig att starta ett konto på ett spelbolag och ta del av den oddsbonus som tilldelas i samband med registrering av nytt konto. Detta är ett ypperligt sätt för dig som spelare att få en bra start på din betting, både om du är en hobbyspelare eller en person som bettar professionellt.

Ska du ta del av en insättningsbonus hos ett spelbolag så ska du dock vara varse om att det tillkommer en del olika regler för hur du ska omvandla bonusen till kontanter. Vid en första inblick kan bonusvillkoren anses vara komplicerade men med hjälp av Bettingstugans guider så kan du på ett enkelt sätt få en förståelse för hur du ska få din bonus att bli riktiga pengar.

Betta på Bandy

Att spela på en vanlig oddsmarknad när det kommer till bandy kan liknas med många andra idrotter. Utbudet för bandy är inte lika brett som t.ex. dom större sporterna såsom fotboll och ishockey men det finns fortfarande flertalet spelbolag i Sverige som erbjuder ett bra utbud för betting på bandy. Är du insatt i Elitserien bör du kunna ha god kunskap inom hur du tror att matcherna den kommande säsongen kommer sluta och det bör då ge dig fina möjligheter till att vinna mot spelbolagen.

Oddsen för bandysäsongen 2019/20 är som sagt fortfarande inte redovisade men inom kort kommer du kunna spela allt från långtidsspel samt på enskilda matcher.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar