Foto: Per Wiklund
#ibsilly

KLART: Tillbaka i SSL nästa säsong – väljer spel hos KAIS Mora

Tidigare landslagspelare tillbaka i SSL nästa säsong - väljer spel i KAIS Mora.

Valet stod framförallt mellan Karlstad, Skoghall och KAIS Mora. Nu har Jessika Eriksson bestämt sig för en ny SSL-satsning och valet föll på en comeback i KAIS Mora som hon var med och spelade SM-final med förra säsongen. Den nuvarande säsongen har Eriksson tagit ett break och bara spelat fem matcher i divison 1.

— Ja det blev ju det. Dock så var det ett välbehövligt break. Jag behövde lite distans från innebandyn och ville lägga tiden på annat ett tag. Jag hade helt enkelt ingen motivation till att fortsätta köra. Men jag har saknat det till och från hela året, och nu när de roligaste matcherna är igång så känner jag verkligen att jag vill lira. Motivationen har kommit tillbaka, säger Eriksson i ett pressmeddelande.

Eriksson kom till KAIS Mora för första gången för drygt 10 år sedan för att börja på innebandygymnasiet, 2016 gick hon till Karlstad och spelade där i 2 säsonger. Till förra årets slutspel (2017-2018) kom hon tillbaka till KAIS Mora. Till nästa säsong kliver den spelskickliga centern på för fullt i SSL igen, och då för KAIS Mora.

— Klassiskt svar, det känns jättebra. Det ska bli roligt att var med från start den här gången. Att få vara med på hela resan, från försäsongen i Hemus till sista matchen i april nästa år.

Hon har saknat innebandyn på elitnivå.

— Egentligen allt, utom resorna till Umeå (skratt). Nej men kanske framförallt slutspelsmatcherna, jag är riktigt avundsjuk på de som spelar slutspel nu!

En välkommen förstärkning för ett redan stjärnspäckat KAIS Mora.

— Vi är stolta att Jessika valt att fortsätta spela i KAIS Mora efter att varit borta ett år pga studier. Hon är en toppspelare med SSL-rutin som passar perfekt in i vår trupp, säger Börje Sundqvist damansvarig i KAIS Mora.

Värvningen förväntas presenteras i kvällens semifinal mot Pixbo Wallenstam.


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar