Foto: Krister Andersson
#ibsilly

Avgjorde SSL-kvalet – skriver nytt kontrakt med nykomlingen

Kvalhjälten Robin Blåberg skrivet nytt kontrakt med Warberg.

I den avgörande match fem i SSL-kvalet gjorde Robin Blåberg både 3-3 och avgörande 4-3 målet när Warberg tog sig tillbaka till SSL. Nu har han förlängt med ytterligare två år med nykomlingen.

— Såklart väldigt kul och viktigt för oss! Robin är en nyckelspelare och det visade han inte minst under kvalspelet till SSL när han klev fram och visade mod precis när det behövdes. Många ser Robin som en utpräglad målskytt, och det är han. Men jag vill också lyfta att han är grymt viktig för oss i det defensiva arbetet, han stjäl oerhört många bollar varje match när han bokstavligen springer ifatt motståndare. Han är alltid ett föredöme genom sitt hårda jobb, säger Warbergs sportchef Kimmo Eskelinen i ett pressmeddelande. 

Blåberg kom till Warberg 2015 och den gånga säsongen var hans poängmässigt bästa med 27 mål och 14 assist i seriespelet och 7 mål och 1 assist i SSL-kvalet. Nu vätar återigen spel i SSL när Warberg är tillbaka.

— Jag tycker tiden i Warberg hittills har varit väldigt givande och lärorik, så det känns väldigt bra att skriva på för två nya år! Det är fantastiskt att få vara en del av att ta Warberg till SSL igen, så självklart vill jag vara med när vi är tillbaka. Att spela innebandy i Warberg är något speciellt. Sponsorer, supportrar och hela föreningen brinner för innebandy och det gör det väldigt roligt att gå ut på planen i den blå tröjan, säger Blåberg. 

TV: Se målen från när Warberg gick upp i SSL 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar