Foto: Idrottsfoto
Mullsjö AIS

Petter van Keppel tillbaka i Mullsjö

Mullsjös Petter Van Keppel har missat de inledande 10 omgångarna i årets SSL pga skada. I söndags var han tillbaka på planen och det blev 1 assist i den tredje perioden. – Jag kan spela utan problem, och så får vi fortsätta jobba på det. Man ska ju skynda långsamt, som vi har gjort tidigare också, men det känns bra, säger Petter till Mullsjös hemsida.

Mullsjös viktiga spelare Petter van Keppel har varit skadad sen försäsongen med överansträngning i hälsenan. I söndags mot Team Thorengruppen var han tillbaka på planen.

– Jag kan spela utan problem, och så får vi fortsätta jobba på det. Man ska ju skynda långsamt, som vi har gjort tidigare också, men det känns bra, säger van Keppel till Mullsjös hemsida. 

Med Keppel tillbaka i laget blev det seger för Mullsjö med 7-4 mot Team Thorengruppen.

– Det kändes bra. Vi skapar mycket lägen och hade väl tre, fyra stolpträffar i början, men vi får inte in bollen och så lyckas de göra 1-0 och då tänker man “men helt ärligt talat”, men det kändes ändå som att vi bara trummade på, hade bra fart och jag tycker det var vår match från början till slut.

För egen del noterades van Keppel för 1 assist i den tredje perioden.

– Det är ju första matchen, så det är klart man kommer lite fel i skottäck och så. Det var en typisk förstamatch. Man gör lite bra och lite dåligt. Det kommer fler matcher och man får gå vidare. Jag skulle vilja ha gjort både någon assist och något mål till. Men det är alltid kul att få göra poäng.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar