Foto: Skärmdump
Allsvenskan

Granlo värvar ”Slagborr”

Granlo BK fortsätter att presentera nya spelare. Senast 18-åriga Johan Sundqvist från Sundsvalls IBK.

Granlo som tidigare i veckan presenterade fyra spelare med förflutet i Ankarsvik BK fortsätter att presentera nya spelare. Senast in i laget är 18-åriga forwarden Johan Sundqvist som förra säsongen gjorde 16 mål och 4 assist för Sundsvalls IBK i division 1.

– Lagets slagborr, Johan Sundqvist, jobbar stenhårt och skjuter på allt som rör sig. Det första som slår en när man ser Johan på en innebandyplan är hans närmast brutala skytte. Klubbor, ben och ibland även bollen – allt ska in i målet! Sedan ser man energin, slitet och närkampsspelet. Sundqvist ser ofta helt slut ut när han byter, men så fort han fått hämta andan några sekunder är han inne på planen igen och gör livet till en pest för motståndarnas backar, kommenterar tränare Magnus Svensson och fortsätter:

– Som människa är han, kanske lite motsägelsefullt, en lugn och seriös lagspelare. Den delen av hans personlighet lyser igenom i det noggranna taktiska genomförandet, det självuppoffrande rörelsemönstret och det enkla passningsspelet, kommenterar tränare Magnus Svensson.

Se intervju med Johan Sundqvist nedan:

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar