Foto: Idrottsfoto
Warberg IC Herr

Vi har bra koll på Växjö

En av kvällens matcher spelas i Varberg där Warbergs IC möter Växjö IBK. En match som Warbergs lagkapten Filip Stenmark ser fram emot. - Det känns bra att kliva in i det igen så snabbt efter förlusten senast, säger Filip.

Warberg har inlett säsongen med 1 förlust och 1 seger mot årets nykomlingar. I senaste matchen mot Team Thorengruppen blev lagkaptenen Filip Stenmark matchen bästa spelare.

Två matcher in på säsongen och vi pratade innan om att det är viktigt att ni går 100% på varje match och träning. Är det någon du är nöjd med efter första veckan?

– Vi är inte nöjda med förra matchen såklart. Men vi har analyserat och lärt oss. Det känns bra att kliva in i det igen så snabbt. Gällande att allt ge 100% så är det en grej som blir bättre och bättre. Det är aldrig en enskild faktor. Även om vi gör ett bra grundjobb så kan resultatet bli något annat.

Ikväll står Växjö för motståndet, ett lag ni mött flera gånger. Vad blir viktigt för seger? 

– Vi har mött Växjö 2 gånger på försäsongen och även flera gånger tidigare. Vi har bra koll på varandra och vet deras svagheter och styrkor. Det har inte varit några speciella instruktioner utan vi får se lite hur de ställer upp sig nu när de eventuellt har några spelare borta pga sjukdom. För min egen del är jag i bra form. Jag blev man of the match senast och det var väl därför som Oskar Lundin tror att jag ska bli det igen, avslutar Filip.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar