Victor ut, Bemervik in! Foto: FBC Kalmarsund & 24kalmar.se
FBC Kalmarsund

FBC Kalmarsund gör om på målvaktssidan, ettan ut, SSL-rutin in!

Victor Johansson som varit klubben trogen sedan starten 2011 sägs att inte ha tillräcklig motivation att spela på denna nivå. Istället gör Anders Bemervik sensationell comeback.

Victor Johansson har varit FBC Kalmarsunds förstaval sedan starten 2011 men har inför denna säsongen fått konkurrens på platsen av nyförvärvet Rasmus Abrahamsen. Sist mot IBK Alingsås valde man Rasmus som förstekeeper. På klubbens hemsida skriver man att man bryter avtalet mellan varandra i samförstånd. Om den nya konkurrensen vid stolparna har något med avhoppet att göra är oklart men klart är det i alla fall att Victor väljer att hoppa av satsningen mot SSL.

Klart är däremot att SSL-rutinerade Anders Bremevrik gör comeback i målet.
– Det bestämdes egentligen bara för några timmar sedan, säger Bemervik strax innan FBC:s träning drar igång säger Bemervik till 24kalmar.se

Tidigare säsonger har han stått vid sidan om planen och bland annat hjälpt till som målvaktstränare i klubben. Det är sju år sedan han spelade sin senaste seriematch. Nu kommer han att träna och konkurrera med FBC:s andra målvakter Adrian Karlsson och Rasmus Abrahamsen.

– Det kommer att bli jävligt roligt och taggande att få testa på det igen. Jag får ta det lite försiktigt nu i början men jag satsar absolut för att få spela matcher i Allsvenskan detta året.

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar