IBK Dalen

Malmö upp på slutspelsplats

Klar seger för Malmö som klättrar upp på slutspelsplats. – Vi stämplar in och gör en dag på jobbet helt enkelt, säger Emma Torikka till 24malmo.se

Det var 0-0 efter den första perioden mellan Malmö och Dalen. Sen höjde hemmalaget effektiviteten och gick ifrån till 4-0 efter två perioden. Två mål blev det också i den tredje perioden och slutresultatet skrevs till 6-0. En klar seger för Malmö som klättrade i tabellen till en slutspelsplats.

– Vi stämplar in och gör en dag på jobbet helt enkelt. Vi gör det vi ska och följer den spelbok som vi har pratat om under hela veckan och tummar aldrig på det hårda jobbet. Vilket leder till ett fint resultat och en stabil insats, säger Emma Torikka efter matchen, till 24malmo.se

Stora segerorganisatörer blev kedjeformationen med Cecilia Di Nardo, Johanna Nilsson och Emma Torikka.

– Jag, Di Nardo (Cecilia) och Johanna (Nilsson) har fått en fin synkronisering tillsammans  trots att vi är hyfsat nykomponerade. Di Nardo är den uttalade målskytten och vi är framspelare, säger Emma Torikka.

Det var i den andra perioden som matchen avgjordes. En period som Dalens tränare Urban Karlsson inte är nöjd med.

– Tycker vi hänger med bra i förstaperioden och har bra koll på matchen med den matchbilden vi vill ha det. Sen gör vi ett par grova misstag i andra perioden och det är där vi tappar matchen. Sen försöker vi forcera i tredje och inte får grepp på de. Nu blir det en ordentligt träningsvecka och ladda för matchen mot Kalmarsund, säger Urban Karlsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar