Foto: Pic Agency
Pixbo Wallenstam IBK

Pixbo skriver treårskontrakt med Lööv Miljevic

Amanda Lööv Miljevic som förra säsongen spelade med Hovshaga AIF i Division 1 södra har klivit in direkt i Pixbos SSL-lag och har på 14 matcher gjort 8 mål och 3 assist. Nu skriver 19-åriga Lööv Miljevic 3 års kontrakt.

Pixbos tränare Jonas Eliasson kommenterar förlängningen:

– Amanda är en spelare där jag direkt såg vilka fina kvalitéer hon besitter. Hon har väldigt fina handleder och ett fantastiskt passningsspel. Amanda ger alltid 100% i varenda liten övning och har en stor vilja att utvecklas. Att hon dessutom är en lagspelare ut i fingerspetsen gör det här till en kanonvärvning för Pixbo Wallenstam. Jag ser fram emot att få följa hennes utveckling under säsongen, säger Eliasson i ett pressmeddelande.

Amanda Lööv Miljevic är såklart även hon glad även kontraktet.

– Jag trivs alldeles utmärkt i Pixbo Wallenstam och laget, Jag känner mig välkommen och omhändertagen och den första tiden har varit mycket lärorik. Göteborg är även en mycket trevligt stad, dock har jag fortfarande en hel del kvar att upptäcka. För resterande del av säsongen är mina förväntningar att bidra så att laget uppnå de mål vi satt upp, både på och utanför plan såväl i tränings- och tävlingssammanhang. Förväntningar är också att utvecklas till en bättre innebandyspelare men samtidigt se till att universitetsstudierna fortlöper som planerat, säger Lööv Miljevic.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar