IBK Dalen

Mikaelsson återvänder till Dalen från Rönnby

Linn Mikaelsson som varit utlånad från Dalen till Rönnby återvänder till Umeålaget.

Linn Mikaelsson lånades ut från Dalen till Rönnby Västerås inför den här säsongen. Nu återvänder Mikaelsson till Dalen.

– Jag hoppade av skolan i början av december men hade ändå tänkt att stanna kvar säsongen ut i Rönnby men sen vände serien och Dalen förlorade en viktig match för att hålla sig kvar och då började Dalenhjärtat ta över. Jag började följa varje match i hopp om att de skulle knipa säkrare mark men sedan efter den oavgjorda matchen mot Tyresö och en poäng till nedflyttning så kände jag att jag ville hem till Dalen och göra det jag kan för att bidra, säger Mikaelsson till Dalens hemsida.

Hur känns det att vara tillbaka?

– Det känns otroligt bra att vara tillbaka! Känns som att jag är hemma igen och som att jag fått mig ny energi sen det blev klart att jag skulle avbryta utlåningen. Jag tror jag kommer att tillföra stabilitet och energi. Nu jäklar ska vi kriga!

Vad känner du att du utvecklat under din tid i Rönnby?

Det som Rönnby (både spelare och ledare) har tryckt på mest är nog det jag utvecklat mest är spelvändningar in i mitten. Vet inte hur centern gör det men på något sätt är den alltid fri och har nästan alltid gått att spela.

Mikaelsson gjorde sin första säsong i SSL 2012/2013 och förra säsongen i Dalen gjorde hon 1 mål och 4 assist från sin backplats.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar