Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Hallstensson: ”Det vi inte lärt oss nu, hinner vi inte lära oss”

Pressat Warberg möter ikväll Höllviken, två poäng före i tabellen och en otroligt viktig match i kampen om nytt kontrakt. – Det lär bli kamp och nerv, säger lagkapten Filip Stenmark till Hallands Nyheter.

Årets SSL-säsong närmar sig sitt slut och det återstår sju omgångar innan kvällens match där Warberg sist i tabellen möter Höllviken, bara två poäng för Warberg i en otroligt viktig match i kampen om nytt kontrakt. En kamp där även Karlstad är inblandat som ikväll möter serieledande Falun.

– Man måste försöka se möjligheterna, att som idrottsman kunna gripa tillfället att få avgöra. Synd bara att det handlar om en bottenkamp, säger kapten Stenmark till Hallands Nyheter.

När Warberg mötte Höllviken i premiärmatchen hemma i Varberg blev det seger med 8-5. I returmötet vann Höllviken med 6-2 och sedan dess har Höllviken justerat sitt spel.

– Det måste vi vara förberedda på och ha alternativ för att såra dem. Vi har förstås en plan om hur vi ska genomföra matchen och klara hem en efterlängstad vinst, säger Ulf Hallstensson.

En plan som gicks igenom när Warberg tränade i måndags då tisdagens träning ställdes in.

– En riktig bra träning, det var som om allt kuggade i. Killarna har jobbat hårt och nu handlar det mer om återhämtning, Och det vi inte lärt oss nu, hinner vi inte lära oss, säger Ulf Hallstensson om den inställda träingen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar