Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Pixbo vidare till semifinal

Pixbo tog tredje segern mot Rönnby och gick vidare till semifinal. - Vi visar att vi ville sätta punkt för den här kvartsfinalserien, säger Pixbos Isabell Krantz.
Serie: SSL-Dam. Matchstart: 19:00
Pixbo Wallenstam IBK
6 - 2
Rönnby Västerås IBK

Pixbo Wallenstam tog grepp om kvartsfinal 3 mot Rönnby Västerås redan från start med mål Alicia Fylke i den tredje minuten. Ett Pixbo som i andra perioden trampade ifrån till 4-2. 5-2 gjordes i mitten av den tredje då Isabell Krantz från mittplan satte ett långskott vilket du kan se här. Slutresultatet blev sedan 6-2 efter mål i öppen kasse.

– Jag tycker vi gör en jättebra match. Vi visar att vi vill vinna och sätta punkt för den här kvartsfinalen. Vi går in i närkamper, vi sätter våra lägen och allt sånt, säger Krantz.

3-0 i matcher för Pixbo som tar sig vidare till semifinal.

– Jag tycker vi är jämna. Andra borta var väl lite halvseg start men annars tycker jag vi visar att vi är starka genom hela serien.

Hur är känslan i truppen inför semifinalerna? 

– Känslan är bra. Vi har höjt oss i slutspelet överlag och sätter dig våra lägen. Vi har gjort lite små justeringar i hur vi ska spela upp bollen men i försvarsspelet kör vi på som alltid. Vi jobbar också hårt i 60 minuter nu som ett lag. Det är en otroligt glädje i laget och det märks, avsluter Krantz.

Se målen från matchen här

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar