IBK Dalen

Forward byter från IKSU till Dalen

IBK Dalen har gjort med forwarden Camilla Lundin från IKSU.

IBK Dalen fortsätter att göra klar med nya spelare till näst igång. Igår måndag presenterades hemvändarna Maja Nilsson och Maria Häggström. Idag tisdag presenterar Dalen ett nytt nyförvärv med Umeåkoppling då Camilla Lundin värvar från konkurrenten IKSU. Den 22-åriga forwarden har skrivit på ett 2-års kontrakt med IBK Dalen.

– Det känns kul att komma till IBK Dalen och självklart är målet att gå till slutspel, säger Camilla Lundin i ett pressmeddelande.

Camilla har under sina två säsonger i IKSU noterats för 10 mål och 16 assist på 27 matcher i superligan. Förutom det har hon noterats för 22 poäng på 19 matcher i IKSU Ungdom som spelar i Allsvenskan under dessa två år. Camilla har Täby FC som moderklubb.

– Camilla känns som en viktig pusselbit för oss i vår utveckling till att bli ett ännu mer spelförande lag. Hon är en duktig bollhållare och en playmaker som kommer att kunna bidra mycket i vårt offensiva spel. Hon trivas bra i Umeå och jag tror hon kommer att smälta in bra hos oss i Dalen, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar