IBK Dalen

Ny spelare till Dalen från RIG Umeå

IBK Dalens silly season fortsätter. Nu har ytterligare en spelare blivit klar för nästa säsong när backen Andra Claesson skrivit på ett tvåårskontrakt.

IBK Dalen är aktiva i inledningen av silly season och presenterar både kontraktsförläningar och nyförvärv. Tidigare presenterades Maja Nilsson från  RIG Umeå och nu har Dalen även gjort med Andrea Claesson från just RIG Umeå. Kontraktet är skrivet på två år.

– Jag trivs jättebra i Umeå som stad och det känns kul att spela med IBK Dalen. Jag har fått ett väldigt bra bemötande av laget. Om jag ska beskriva mig som spelare så ser jag mig som en ettrig spelare som jobbar hårt, säger Andrea Claesson själv i ett pressmeddelande.

Andrea Claesson som har Sunderby SK som moderklubb har de tre senaste säsongerna studerat på Riksinnebandygymnasiet i Umeå och spelat med RIG Umeå i Allsvenskan där backen gjort totalt 6 mål och 19 assist. Dessutom har hon spelat fem u-19 landskamper.

 

– Andrea är en smart och löpstark spelare som är väldigt noggrann i sitt passningsspel. Det känns kul att vi lyckats få henne till IBK Dalen, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

Se intervju med Andrea i spelaren ovan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar