Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Fylke förlänger med Pixbo

Alicia Fylke som gjorde 42 poäng för Pixbo Wallenstam den gångna säsongen har skrivit på för ytterligare ett år i klubben.

Alicia Fylke som varit i Pixbo Wallenstam hela sin innebandykarriär, från ungdomslag till akademi och vidare till SSL-laget har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Ett kontrakt på ytterligare ett år.
– Alicia har varit en pålitlig målskytt de senaste säsongerna och även fått testa lyckan i blågult. En hypersnabb och avig spelare som kan göra mål på många olika sätt. En absolut nyckelspelare som kommer att höja sin lägsta nivå ytterligare nästa säsong, säger tränare Per Tjusberg i ett pressmeddelande.

Fylke som i serien och slutspelet gjorde totalt 27 mål och 15 den gångna säsongen ser fram emot nästa säsong.

– Det är mycket som spelar in just i år. Anledningen till att jag fortsätter med Pixbo Wallenstam år efter år är till största delen att jag trivs så himla bra med laget och att klubben visar att dom bryr sig och vill ha kvar mig. Och utanför klubben har jag vänner, familj och ett jobb som jag trivs med alldeles för bra med för att vilja flytta, säger Fylke och fortsätter:

– Min största utmaning och vad som driver mig varje år är att bidra med mer poäng till laget. Förra säsongen gjorde jag nästan dubbelt så mycket poäng som året innan. Detta vill jag fortsätta att öka.

Alicia tror på fortsatta framgångar för Pixbo Wallenstams damlag och på frågan om vad som krävs för nytt guld säger hon:

– Att göra det som vi redan gör, kriga för varandra och alla gör vad dom kan på träning och matcher. Vi är en lagmaskin och det är upp till oss om vi vill gå hela vägen.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar