Foto: Per Wiklund
Pixbo Wallenstam IBK

Andebratt förlänger med Pixbo

Lisa Andebratt förlänger med Pixbo. -Det blir även spännande att se hur vi utvecklas som lag med ny ledarstab, säger Andebratt.

Pixbos Lisa Andebratt har skrivit på för ytterligare en säsong.

– Lisa börjar bli en rutinerad stöttespelare, trots att hon bara är 25 år ung. En skönt
grinig vinnarskalle och spelskicklig lirare i samma paket. Lisa kommer att vara en offensiv nyckelspelare som vi ska kräma ännu lite mer poäng ur kommande säsong, säger Pixbos tränare Per Tjusberg i ett pressmeddelande.

Andebratt med 4 A-landskamper på meritlistan gjorde förra säsongen 12 mål och 16 assist är en av Pixbos mest rutinerade spelare. Efter en dipp förra säsongen vill Andebratt nu satsa rejält igen.

– Efter en liten dipp förra säsongen så har jag fått motivation tillbaks för att satsa igen. Jag har saknat tjejerna i laget och tempot i spelet så därför känns spel i SSL rätt just nu. Att spela i Pixbo blev därför ett ganska enkelt val för mig då jag har ett år kvar av mina studier och trivs bra med livet i övrigt här i Göteborg, säger Andebratt och blickar fram mot den kommande säsongen:

– Förväntningarna på kommande säsong är stora. Det råder inga tvivel om att laget går för guld och jag tror att vi har det som krävs för att återigen slåss i toppen. Det blir även spännande att se hur vi utvecklas som lag med ny ledarstab. Personligen så hoppas jag att jag kan bidra med mycket i år. Jag vill ta ett stort ansvar och hoppas på att få utrymme för att göra en av mina bästa säsonger hittills.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar