Foto: Idrottsfoto
IBK Dalen

Tredje korsbandsskadan för Larsson

IBK Dalens Sanda Larsson har drabbats av sin tredje korsbandsskada.

IBK Dalens Sandra Larsson som förra säsongen gjorde 15 mål och 8 assist i SSL har för tredje gången drabbats av en korsbandsskada.

– Jättetråkigt och surt såklart. Jag hann spela en match med IBF och var på väg tillbaka. Jag skulle följa med till Rönnby och göra något inhopp och spela powerplay, när jag skadade mig på träning innan, säger Sanda Larsson till Västerbottens-Kuriren.

Larsson som ännu inte spelat i Dalens SSL-lag den här säsongen p.g.a en strulande baksida var på väg tillbaka i spel innan den nya korsbandsskadad. Den första kom 2013 och nästa på samma knä 2015. Nu var det andra knäet och nu rehab väntar. Ett ungt avbräck för Dalen som verkligen hade behövt en målskytt. Med 19 mål är de det lag som gjort minst mål på de inledande 8 matcher.

– Jag hade gärna varit med och bidragit med det jag kan, min erfarenhet och målfarlighet. Det är bara att kämpa på. Det var som mamma sa, man kan inte borra ner sig och dö för det här, man måste leva vidare. Jag får vara glad för att jag inte känner av det så mycket i vardagen, säger Larsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar