Foto: Per Wiklund
IBF Falun

”Det blir förhoppningsvis en urladdning”

Förlust senast för Falun vilket Team Thorengruppen kommer att få känna på ikväll enligt Omar Aldeeb. – Det blir förhoppningsvis en urladdning, säger Aldeeb.

Falun har förlorat tre matcher den här säsongen. Den senaste var i söndags borta mot Sirius där det blev förlust med 6-3. Efter den matchen var tränare Thomas Brottman inte glad över sitt lags agerande.

– Det är grabbarnas jobb att vara motiverade mot alla lag. Våra ledande spelare kom inte alls upp i nivå, sa Brottman till DT.se 

En förlust som gör att Falun ikväll känner stor revanschlust när jumbon Team Thorengruppen ikväll kommer på besök i JALAS Arena.

– Efter förlusten i söndags är alla revanschsugna. Det blir förhoppningsvis en urladdning mot Thorengruppen, säger Omar Aldeeb.

Ett målkalas? 

– Ja förhoppningsvis.

För att göra det krävs det att Falun kommer upp i det tempot och nivå som ibland är bättre på träning än på match.

– Ibland är det lite så, eller ja ganska ofta att vi har bättre tempot på träningar mot varandra än på match men man får hjälpas åt att hitta motivationen. Vi vill ju alla vinna väldigt mycket.

Hur ser du på din höst i SSL?

– Det har ganska bra. jag har fått mycket fortroende och även spelat i powerplay. Det känns bra. Sett till lagets spel så vill ju spela med mycket fart och då är vi svåra att möta. Jag tror vi är jobbiga att möta och när vi spelar med fart så är det vi som är bäst på det också, säger Aldeeb.

Klart är att Falun får klara sig utan Alexander Galante Carlström som fortfarande är fotskadad.

LÄS MER: Galante Carlström fortsatt skadad

LÄS MER: Två debutanter från Falun i landslagstruppen 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar