Foto: Idrottsfoto
#ibsilly

Ström förlänger med moderklubben

Dalenprodukten Victoria Ström väljer att förlänga med moderklubben i ytterligare två år.

Inför säsongen 2016/2017 fick 19-åriga Dalenprodukten Victoria Ström chansen att ta klivet upp från Dalens allsvenska lag till SSL. Den här säsongen så har har Ström hittills gjort nio poäng varav sex mål. Nu är det klart att Victoria har bestämt sig att spela med Dalen även kommande två säsonger.

– Det känns så klart roligt att jag bestämt mig för ytterligare 2 år i klubben. Jag har alltid spelat i Dalen och är tacksam för förutsättningarna som finns i klubben. Jag ser fram emot att få möjligheten att fortsätta min utveckling i min moderklubb, säger Victoria Ström i ett pressmeddelande.

Dalens klubbdirektör Urban Karlsson gläds åt att en spelare fostrat i de egna leden väljer att förlänga.

– Det känns kul att Victoria har bestämt sig för att fortsätta vara med på vår resa med damlaget. Vi har ett ungt och väldigt utvecklingsbart lag där ungefär hälften av alla våra spelare i elitlaget antingen kommer från vår egen verksamhet precis som Ström eller från någon av alla andra duktiga föreningar i Umeåregionen, säger klubbdirektör Urban Karlsson och fortsätter:

– Victoria har en väldigt positiv utvecklingskurva där hon under åren i vårt allsvenska lag fått möjlighet att jobba med att vara väl förberedd för steget upp till SSL, vilket hon har visat under de två åren hon spelat i SSL att hon verkligen har gjort, avslutar Karlsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar