Foto: Björn Sandberg
#ibsilly

Berggren lämnar Malmö – klar för nytt lag

Malmö får leta efter en ny huvudtränare efter att det står klart att Joon Berggren lämnar klubben.

Malmö FBC som åkte ur i kvartsfinal mot IKSU meddelar att huvudtränaren Joon Berggren lämnar klubben.

— Joon tillhör en förhållandevis liten skara ”yngre” tränare på hög nivå i Skåne som är oerhört ambitiösa och lägger stort engagemang i sitt uppdrag. Trots en sanslöst skadefylld säsong tog sig laget till ännu ett slutspel och har sammantaget lyft sin högstanivå spelmässigt. Den långsiktiga planen vi hade med ledarstaben gick lite hastig in i en återvändsgränd och det pågår såklart febril aktivitet att snarast möjligt staka ut en ny riktning. Vi ser med tillförsikt fram emot ett arbete som får ta sin tid för bästa möjliga lösning. Vi känner absolut ingen stress då det finns ett väl fungerande kompetent team runt laget och försäsongen kommer att kicka igång efter att spelarna har haft en kort stunds ledighet,  säger Malmös klubbchef Mikael Jeppsson i ett pressmeddelande.

Joon Berggren lämnar Malmö för att ta över som huvudtränare i Höllvikens herrlag.

LÄS MER: Han tar över Höllviken 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar