Foto: Magnus Andersson
#ibsilly

Holmgren fortsätter i Dalen

Agnes Holmgren som lånades ut till Dalen från IKSU under säsongen har skrivit på för Dalen.

Mitt under årets säsong lånades Agnes Holmgren ut till Dalen från IKSU. En utlåning som gav 19-åriga Holmgren mer speltid. Nu har Holmgren skrivit på ett nytt kontrakt med Dalen och kommer vara Dalenspelare de kommande två åren.

— IBK Dalen är en bra förening och eftersom jag varit utlånad till Dalen en halv säsong nu så ser fram jag emot att fortsätta den här resan tillsammans, säger Agnes Holmgren till Dalens hemsida. 

Förberedelserna inför nästa säsong är redan igång.

— Jag har en bra känsla inför kommande säsong men just nu ligger allt fokus på förberedelserna inför den. Med tanke på vår nya stora satsning och samarbete med Umeå Performance center så har vi väldigt goda förutsättningar att utvecklas individuellt och jag tror att det kommer göra oss väl förberedda inför säsongen som kommer.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar