Henrik Vilhelmsson (t.v) tillsammans med klubbchef Urban Karlsson (t.h) Foto:
#ibsilly

Ny tränare i Dalen

Dalen har presenterat en ny tränare för klubbens damlag.

Dalen har gjort klart med en ny huvudtränare för damlaget. Det är Henrik Vilhelmsson som är tillbaka för att leda laget.

— Det känns bra att vara tillbaka. Jag har inte kunnat slita min från laget riktigt och det känns spännande och kul. Målsättningen är att vi ska fortsätta bygga vidare på det som vi byggt under några år. Att fortsätta jobba med det offensiva spelet och ta ett steg till, sa Vilhelmsson på presskonferensen.

Vilhelmsson har den gångna säsongen varit målvaktstränare i Dalen. Totalt sett har han varit tränare i Dalens damlag i sju säsonger i olika positioner.

— Spelmässigt andra halvan säsongen. Man skapade mer målchanser och gjorde mer mål. Jag hoppas vi kan fortsätta på den vägen.

Det finns även en förhoppningar om att förstärka laget till nästa säsong.

— Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på den bra stommen vi har och krydda den med några namn för att kunna ta ytterligare ett steg. Målet är ju slutspel. Men en spelare som Amanda Öhman vill vi gärna ha tillbaka. En spelare med Dalenhjärtan. Förhoppningsvis kan vi krydda med några spelare utifrån också, sa Vilhelmsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar