Foto: Björn Sandberg
#ibsilly

Dalens bästa poängplockare förlänger

Dalens bästa poängplockare den gångna säsongen Frida Eriksson stannar i klubben.

Frida Eriksson valde att gå till IBK Dalen från Team Thorengruppen inför den gångna säsongen. En lyckad värvning för Dalen då Eriksson blev Dalens bästa poängplockare med 13 mål och 13 assist. Nu har Eriksson förlängt kontrakten med Dalen ytterligare en säsong.

— Det känns bra. Jag är långt ifrån nöjd med föregående säsong spelmässigt. Så beslutet att köra på var inte särskilt svårt att ta, säger Frida Eriksson i ett pressmeddelande.

Igår presenterade Dalen även en ny tränare då Henrik Vilhelmsson är tillbaka i båset. Vilhelmsson är nöjd med förlängningen.

— Frida visade under förra säsongen att hon fortfarande är en klasspelare. Jag tycker att hon precis som övriga laget växte under slutet av säsongen och jag tror att hon kommer att bli ännu bättre under kommande säsong, säger IBK Dalens nya tränare Henrik Vilhelmsson.

Eriksson ser fram emot nästa säsong.

— Känslan är att vi har mycket mer att få ut av laget och varje spelare och helt ärligt så ser jag fram emot att dra igång försäsongen på Umeå Performance Center nu på måndag, avslutar Frida Eriksson.

Bland annat gjorde Frida Eriksson ett hattrick i hemmatchen mot Telge.

TV: Se Frida Erikssons hattrick 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar