Foto: IBK Dalen
#ibsilly

Forward från lokalkonkurrenten klar för Dalen

Olivia Isaksson klar lämnar Thorengruppen för Dalen.

 

Forwarden Olivia Isaksson som förra säsongen gjorde 10 mål och 15 assist för Team Thorengruppen i Allsvenskan lämnar Thorengruppen för spel hos lokalkonkurrenten Dalen i SSL.

-Det känns jättekul och utmanande att få den här chansen. Jag är sjukt taggad. Jag har fått ett otroligt välkomnande och det är ett härligt gäng, all energi i laget gör att man blir sjukt motiverad till att bli ännu bättre. Det ska bli riktigt roligt att få träna och spela här, säger Olivia Isaksson i ett pressmeddelande.

Isaksson Sundsvallsklubben Klockarbergets BK som moderklubb har även spelat i Sundsvalls IBF innan flyttlasset gick upp till Umeå inför föregående säsong.

— Jag är en person som alltid går in med inställningen att ge allt oavsett om det är på eller på sidan om planen. Jag är ödmjuk och gillar allt som har med lagsport och innebandy att göra.

Olivia Isaksson och IBK Dalen har kommit överens om ett 2-årskontrakt.

— Olivia är en spelare som under året i Thorengruppen visat att hon har egenskaper att ta nästa kliv i sin utveckling och det känns kul att hon bestämt sig för att fortsätta sin satsning hos oss i IBK Dalen. Hon är en spelare som är väldigt allround i sitt spel och kan vara användbar på många platser i laget. Hon har under de träningar hon gjort med oss visat prov på ett härligt driv och vilja till utveckling, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar