Grupp B

Bilder: Sveriges omklädningsrum redo för VM-premiär

Sveriges materialförvaltare Jörgen Karlsson först på plats på matchdagen i O2 Arena.

Sveriges materialförvaltare Jörgen Karlsson först på plats av herrlandslaget i O2 Arena. Tre timmar innan match börjar Karlsson förbereda omklädningsrummet med att brygga kaffe, hänga upp tröjor efter önskat ordning samt plocka fram frukt, choklad och dextrosol. Annorlunda för VM i Prag är att Karlsson innan match måste köpa in det vatten som förväntas gå åt då Sverige inte dricker vattnet i Arenan. Till första matchen mot Finland har 12 stycken 1,5 liters flaskor fraktats med från hotellet till Arenan. Till slutspelet utlovar Karlsson ytterligare en nivå i omklädningsrummet.

 

Herrlandslaget img_6928 img_6924

 

TV: Här känner Sverige på golvet – tofflor och tävling i vem som når taket 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar