Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Dalens tränare fortsätter: ”Fortsätta ta kliv även kommande säsong”

Dalen tränare Henrik Vilhelmsson fortsätter leda laget nästa säsong.

Dalen tog sig den här säsongen till slutspel för första gången på flera säsonger. Nu är det klart att tränare Henrik Vilhelmsson skriver nytt kontrakt och fortsätter leda laget även nästa säsong.

— Vi är såklart jättenöjda med att Henrik valt att fortsätta. Vi har i Henrik en mycket rutinerad och engagerad ledare som i år tillsammans med övrig ledarstab utvecklat vårt lag väldigt mycket och tagit oss tillbaka som ett slutspelslag. Jag är övertygad om att det lag vi har under Henriks ledning kommer fortsätta att ta stora kliv framåt under kommande säsong, säger sportchef Christer Jernberg till Dalens hemsida. 

Vilhelmsson som tog över laget till årets säsong ser fram emot att fortsätta utveckla Dalen.

—Det känns inspirerande att fortsätta leda laget även kommande säsong. Efter några år utanför slutspelsstrecket så lyckades vi välförtjänt nå slutspel och göra en riktigt bra kvartsfinalserie mot IKSU. För att jag skulle vara riktigt nöjd med säsongen så skulle jag velat ta kvartsfinalen längre än dessa tre matcher. Jag tycker vi utvecklat flera delar i vårt spel under denna säsong och kommer förhoppningsvis att fortsätta ta kliv även kommande säsong, säger Henrik Vilhelmsson.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar