Foto: Per Wiklund
#ibsilly

KLART: Sirius värvar landslagsback

Natalie Hjertberg lämnar Dalen - klart för Sirius.

Under onsdagskvällen kommer Sirius att presentera ett nyförvärv till nästa säsong. Det är den unga landslagsbacken Natalie Hjertberg som lämnar Dalen för flytt till Uppsala och Sirius vilket Sportbladet var först att avslöja.

– Vi får in en toppspelare på sin position. Natalie vill vara med och fightas i toppen och kommer in med exakt den kravställningen vi vill ha i truppen. Ett starkt tillskott, säger Sportchef Sara Orebrand.

19-åriga Hjertberg debuterade i a-landslaget i slutet på januari då hon var med och vann Sveriges VM-kval. Bland landslagsmeriterna finns även en guld i U19-VM. Den här säsongen gjorde hon 5 mål och 4 assist från sitt backplats när Dalen till gick slutspel.

Foto: Per Wiklund

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar