Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Avslöjar: Finsk landslagsspelare till KAIS Mora

KAIS Mora presenterar idag ett nyförvärv - enligt uppgifter är det finska landslagsspelaren Jenna Saario som kommer presenteras.

Tidigare i veckan meddelade KAIS Mora att Jessika Eriksson gör en ny SSL-satsning och är tillbaka i laget till nästa säsong. Senare idag presenteras ytterligare en värvning och uppsnacket för vem det är har gått att följa på KAIS Moras sociala medier under helgen. Där har flera ledtrådar lagts ut och enligt uppgifter är det den finska landslagsspelare Jenna Saario som kommer presenteras senare under söndagen.

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

21-åriga forwarden Jenna Saario gjorde den här säsongen 16 mål och 13 assist på 17 matcher i seriespelet. I mars månad blev hon utsedd till månadens spelare i finska ligan. På meritlistan finns även flertalet landskamper där hon var med och spelade VM 2017 och då gjorde 3 mål och 2 assist. Innan dess har hon även varit med och spelat med det finska U19-landslaget.

Nyförvärvet förväntas presenteras under söndagseftermiddagen.

LÄS MER: Jessika Eriksson tillbaka i KAIS Mora

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar