Foto: Roger Jonsson
#ibsilly

Tredje nyförvärvet till KAIS Mora

KAIS Mora fortsätter värva - Amanda Svärd lämnar Örnsköldsvik för spel i Mora.

Men bara dagar kvar till SM-finalen så fortsätter KAIS Mora att presentera nyförvärv till nästa säsong. Sedan tidigare är det klart att Jessika Eriksson är tillbaka med en SSL-satsning nästa säsong och att den finska landslagsspelaren Jenna Saario värvas från TPS Åbo. Nu har KAIS Mora gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Det är 20-åriga Amanda Svärd som värvas från nedflyttade Örnsköldsvik.

— Amanda Svärd är en snabb, hårt arbetande och teknisk spelare som vi förstärker vår trupp med till nästa säsong. Vi ser att hon har stor utvecklingspotential i KAIS Mora, säger Börje Sundqvist, damansvarig KAIS Mora i ett pressmeddelande.

Svärd gjorde den gångna säsongen 8 mål och 6 assist för Örnsköldsvik i SSL.

— Det har nog inte slagit mig än att jag, den kommande säsongen, ska få spela med otroligt duktiga innebandyspelare och toppentjejer. Det ska bli jättekul och det känns kanon. Jag kände att jag ville utveckla min innebandypotential och växa som spelare och känner då att KAIS Mora är ett lag som har de mål och värderingar som jag strävar efter, säger Svärd som ser fram emot nästa säsong:

— Jag tror att denna säsong kommer att bli väldigt lärorik och spännande. Mina förväntningar är att få spela riktigt fin innebandy och att få vara en del av KAIS Mora.

LÄS MER: Finsk landslagsspelare till KAIS Mora

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar