#ibsilly

Dalen värvar från lokalkonkurrenten

Dalen värvar från lokalkonkurrenten IKSU.

IBK Dalen som tappat både landslagspelaren Natalie Hjertberg och lagkapten Sara Wilhelmsson har gjort klart med ännu ett nyförvärv till nästa säsong, denna gång från lokalkonkurrenten IKSU. Det är 21-åriga som har skrivit ett 2-årskontrakt med IBK Dalen.

— Väldigt inspirerande och förväntansfullt. Det ska bli kul att fortsätta utmana mig själv att ständigt bli bättre och de förutsättningarna finns i Dalen, säger Isa Jonsson i ett pressmeddelande.

Jonsson beskriver sig själv som en spelare som vill gärna lyfter sina medspelare.

— Mina främsta egenskaper på planen är spelförståelsen och tekniken. Jag är en passningsspelare som gärna spelar fram och lyfter mina medspelare.

Tränare Henrik Vilhelmsson ser fram emot att få in Jonsson och han tror hon kan utvecklas ytterligare.

— Vi kommer i Isa att få in en spelare som verkligen är laddad på att få möjligheten att fortsätta utveckla sig själv som innebandyspelare och som är duktig på att göra sin omgivning bättre med hjälp av sitt bolltrygga spel och sitt spelsinne. Isa är en spelare som vi tror kommer passa in bra i vårt lag och är användbar på flera olika positioner, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar