Foto: Privat/Björn Sandberg
#ibsilly

Fjärde nyförvärvet till Malmö FBC

Fjärde nyförvärvet till Malmö FBC.

Malmö fortsätter att ha en aktiv silly season. Bland spelarförlusterna finns flera bärande spelare som Johanna Nilsson, Marlene Lennartsson och målvakten Johanna Olsson. Av nyförvärven sticker framförallt den schweiziska mästaren Andrea Gämperli ut. Nu har klubben gjort klart med ännu en spelare. Det forwarden Johanna Ejdelind som förra säsongen gjorde 18 mål och 16 assist i division 1 som nu blir SSL-spelare i Malmö. 

— Jag har velat se Johanna i malmötröjan i många år och nu äntligen var tajmningen rätt. Vi får in en spelare som kommer bidra med mycket energi och kraft på plan från sin forwardsposition, egenskaper vi har letat specifikt efter sedan säsongen slutade. En klassiks powerforward helt enkelt som kommer att jaga livet ur backarna och vet var målet står, kommenterar klubbchefen Mikael Jeppsson  i ett pressmeddelande. 

LÄS MER: Schweizisk mästare till Malmö 

Nyförvärv
Maja Mikaelsson , back
Maja Ekström, forward
Johanna Ejdelind, forward
Andrea Gämperli, forward

Spelarförluster
Johanna Nilsson, center
Jenni Häggström, center
Marlene Lennartsson, center
Johanna Olsson, målvakt
Sanna Holmström, forward
Jessica Jenssen, back

 

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar