#ibsilly

Pixbo Wallenstam värvar från Jönköping

Cajsa Elm lämnar Jönköping - klar för Pixbo Wallenstam.

Cajsa Elm som varit med på Jönköpings väg från Allsvenskan till SSL lämnar klubben för spel i Pixbo Wallenstam.

– Jag känner att jag behöver ett miljöombyte och det förslaget Pixbo Wallenstam presenterade för mig kändes mycket bra för att kunna ta nästa steg i min utveckling. Jag känner några i laget sedan tidigare som är riktigt goa tjejer och vad jag har hört från dem är det en väldigt go grupp och ett gott gäng. Det ska bli inspirerande att få bli en del av den gruppen, säger Elm i ett pressmeddelande.

Elm som även är en del i landslagets utvecklingsprogram guldsteget hoppas att flytten till förra säsongen semifinal-lag ska utveckla henne ytterligare.

– Jag har höga förväntningar både på laget men framförallt på mig själv. Jag vill ta nästa steg i min karriär. Det kommer att bli en omställning att bo själv och flytta till en ny stad men jag tror bara att jag kommer att växa som människa både på och utanför planen.

Per Tjusberg, nu mer utvecklingsansvarig i Pixbo Wallenstam ser Cajsa som en väldigt skicklig och utvecklingsbar spelare.

– Hon har visat under sina två säsonger i SSL att hon besitter många spetsegenskaper. Grundskickligheten med boll och spelförståelsen är kanske de egenskaper som vi är mest nyfikna på. Cajsa är dessutom väldigt målmedveten med ett tydligt driv i att utvecklas och ställa krav på både sig själv och sin omgivning. En otroligt intressant värvning helt enkelt.

Förra säsongen gjorde Elm 11 mål och 12 assist.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar