Karlstad IBF

3-3 i Karlstad

Delad poäng mellan Karlstad och Sirius under onsdagens match i Colorama Arena inför 560 personer. Något som Karlstad inte var nöjda med. – Det håller inte. Framför allt som vi spelar i första, det var riktigt illa, säger Tom Colling till Värmlands Folkblad.

Sirius inledde matchen bäst där lagkapten Dan Johansson gjorde två mål i första perioden, en perioden som likt stora delar av matche bjöd på ett avvaktande och tillbakadraget spel från båda lagen. Karlstad lyckades dock vända matchen, mycket tack vare bröderna Adam och Tom Colling som gjorde varsitt mål, det sista av Adam Colling resulterade i ledning för Karlstad 3-2.

– Vi sitter på en begravning i två perioder. Det är värdelöst, summerar en besviken Tom Colling.

Karlstads ledning kvitterades efter 12:50 av Sirius Carl Kostov-Bredberg och resterande del av matchen slutade oavgjort, mycket tack vare Karlstads målvakt Jarno Ihme som gjorde ett par riktigt match räddningar i slutet av matchen. En poäng som Karlstad inte är nöjda med.

– Vi var inte vakna. Vi sitter och klappar varandra på axlarna lite lätt. Vi måste bli bättre på att ge varandra beröm och kritik under matcherna.För att jämföra med Sirius. När de täckte ett skott så skrek de så att det hördes i hela arena, säger Tom till Värmlands Folkblad.

Nästa match för Karlstad spelas på söndag borta mot Växjö.