Foto: Per Wiklund
Storvreta IBK

Samuelsson: ”Vi gör en skitdålig match”

Det blev en knapp förlust för Storvreta hemma mot Linköping med 4-5. - Vi gör en dålig match. Vi får inte igång spelet alls, det är dåliga fötter, kvalitén på passningar. Inget är bra, summerade Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson matchen.

Förlust för Storvreta hemma mot Linköping med 4-5. Ett Storvreta som inte alls kom upp i kvalitet och kapacitet. Framförallt i den första perioden var det ett stillastående hemmalag.

– Vi har inte spelat match på länge, Linköping är mer inne i det. Det var mycket det som gjorde att första perioden var sämre än de andra. Men vi har chanser att komma ikapp och vi har chanser att spela bättre men vi gör inte det. Vi måste bidra med löpmeter, jag tycker inte vi sprang alls idag för att hjälpa varandra i situationer. Man får analysera och börja hos sig själv, jag var värdelös, jag måste spela bättre. Så enkelt är det, säger lagkapten Mattias Samuelsson.

Var det bara det som inte fungerade idag? 

– Det är en jämn match och med lite flyt hade vi kunnat vinna. De gör två i PP och vi gör inget och hade vi gjort mål hade det varit 5-5. Då hade det inte varit lika hängigt. Även om vi gör en skitdålig match så är vi där och hugger. Vi måste upp och då vinner vi.

Det är en jämn serie och jämn kring slutspelsstrecket. Något ni tänker på? 

– Det är klart att man vill ligga högre upp men det finns inga tankar på det. Serien är ju som den är och alla lag vinner ju mot alla i stort sett så det är ju ingen panik så. Vi måste spela bättre och vinna mot fler lag och då kommer vi hamna på slutspel.

Alexander Rudd har ju varit borta länge men tränade i fredags. Hur mycket saknar ni Rudd i spelet? 

– Såklart vi saknar Rudd. Han bryter mönster och han är en av våra bästa spelare. Samtidigt har vi varit utan honom ett tag nu och vi skyller inte på det heller utan vi borde spela bättre med de som är här. Då hade vi vunnit idag.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar