Foto: Idrottsfoto
AIK IBF

Edlund lägger klubban på hyllan

AIKs rutinerade anfallare Johan Edlund lägger på grund av skador klubban på hyllan. - Jag tackar för tiden i AIK och önskar laget ett stort lycka till framöver, säger Edlund.

Rutinerade Johan Edlund med en lång och framgångsrik karriär väljer på grund av skador att lägga klubban på hyllan. Edlund som framförallt spelat större delen av sin karriär i Caperiotäby värvades till AIK från Djurgården till den här säsongen

– AIK är min favoritklubb och efter alla år som ung i grannklubben Råsunda IS var det som att sluta cirkeln i Solnahallen när jag drog på mig AIK-tröjan, säger Johan Edlund till AIK Innebandys hemsida.

Edlund har en lång meritlista fylld med a-landskamper, två SM-silver, ett SM-brons och mängder med mål och assist i SSL. Flera av dessa med Magnus ”Binge” Jäderlund som tränare.

– Jag är tacksam över att ha jobbat med ”Binge” under så lång tid, det är i mina ögon världens bästa innebandycoach. Glädjen över att ha fått lära känna så många bra lagkamrater genom åren är stor. Innebandyn har alltid betytt otroligt mycket för mig, men nu ska jag lägga all fokus på min familj, säger Edlund.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar