Foto: arkivfoto/ Team Thorengruppen
SSL-Herr

Team Thorengruppen gör om förra säsongens förstärkning

Team Thorengruppen plockar likt förra säsongen in Stefan Dellsand Lindberg.

Stefan Dellsand Lindberg förstärkte Team Thorengruppen i december förra säsongen. Efter säsongens slut återgick Dellsand Lindberg till IBK Umeå Norr i division 2. Bra 5 omgångar in i årets säsong görs en repris på förra säsongens upplägg och Dellsand Lindberg är tillbaka i Team Thorengruppen.

– Det känns givetvis fantastiskt bra. Stefan kommer tillföra oss jättemycket, säger sportchef Janne Lundquist till TTG:s hemsida. 

Förra säsongen gjorde Dellsand Lindberg 7 mål och 8 assist på sina 17 matcher i TTG:

– I mitt tycke hans bästa SSL-säsong någonsin. Han var jätteviktig för oss och har också förmågan att bara gå in och köra och på så sätt sprida mycket energi till sin omgivning. Han tvekar aldrig i sitt spel utan är självklar som spelare, berömmer sportchefen Janne Lundquist.

En välkommen förstärkning till Team Thorengruppen som efter 5 omgångar endast har 1 poäng.

– Det är viktigt att vi inte tänker att Stefan ensamt ska frälsa oss, men han är på alla sätt en positiv injektion i laget som sprider mycket energi. Alla lag mår bra av en sådan kille och sådan spelare i laget, konstaterar Lundquist.

Dellsand Lindberg är spelklar redan till onsdagens match mot Örebro.

– Det kändes som bra och naturligt nästan direkt. Jag känner ju redan det flesta grabbarna i laget så det var inga konstigheter på det sättet. Jag ska göra min grej till 100 % och försöka hjälpa laget med allt jag kan. Det känns också riktigt roligt att vara tillbaka och få kriga mot de allra bästa igen, säger Dellsand Lindberg.

 

– Vi får se om jag blir uttagen men om jag spelar så kommer jag ge allt såklart. Det är en viktig match för oss då vi skulle må bra av en vinst. Det gäller att vi kommer samman och gör det tillsammans. Då är vi svårslagna, konstaterar Dellsand Lindberg.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar