Foto: Per Wiklund
KAIS Mora

Mora till SM-final efter stor show av Therése Karlsson

Therese Karlsson hade stor show när Mora tog sig vidare till SM-final. Hela sex mål av Karlsson. - Hon spelar i trans, sa TV4 Sports kommentator Lars Lindberg.

Mora vinner femte avgörande semifinalen mot Täby efter stor show av Moras Therése Karlsson som gjorde hela 6 mål när Mora vann med 8-2.

– Ja det känns ganska skönt faktiskt, säger sexmålsskytten Therése Karlsson till TV4 Sport efter matchen som beskriver sin egen insats:

– Jag börjar lite sådär i den första perioden och tänkte att det är 40 minuter kvar så det är bara att köra.

Köra det gjorde Karlsson som var personen som såg till att Mora först kvitterade till 1-1 i den andra perioden. ”Karlsson show” såg sedan till att Mora utökade sin ledningen till 6-1 innan Täby fick in en reducering. Karlsson avslutade även målskyttet och fastställde slutresultatet 8-2. Mora till SM-final.

– Man får energi när det rullar in några bollar. Det är en grym insats av hela laget idag. Även de som inte spelar. Man får grym energi.

Nu väntar IKSU i finalen.

– Det är små marginaler som alla år. Bara att köra. Vi har fem matcher i benen och är inne i matchtempot så nu är det bara att köra på, säger Therése Karlsson och avslutar med:

– inget vunnet än.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar