Foto: Per Wiklund
Grupp B

Hela listan – de här bor tillsammans under VM

Så här är rumsfördelningen under VM.

Det blir många hotellnätter tillsammans i landslaget. Först ett läger på Playitas och här i Prag blir det totalt tio nätter vilket innebär mycket tid på hotellet. Flera av spelarna har med sig tv-spel för att fördriva tiden på rummet och i det erfarna landslaget känner vi igen flera rumskompisar sedan tidigare VM. Ett av rummen som under flera år varit detsamma är rummet med Johan Rehn och Jonas Svahn.

— Han är lätt att bo med. Båda vi är ju lätta personer och han är lätt att ha att göra med och man kan köra sitt eget race, säger Johan Rehn.

Flera av spelarna har med sig TV-spel för att fördriva tiden på hotellet. Så även firma Svahn/Rehn där Jonas Svahn än så länge verkar ligga i förarsätet.

— Vi spelar bilspel och NHL. NHL är världens sämsta spel kan jag säga. Bilspelet är jag lite bättre på men han är fortfarande hetare än mig där. Men det är ju han som har med sig playstation så han har ju en fördel där. Jag kommer närmare och närmare och i slutet av veckan ska jag vara ikapp honom där också, säger Rehn.

Så här bor herrlandslaget under VM:

Simon Palmén – Måns Parsjö-Tegér

Alexander Galante Carlström-Rasmus Enström

Mattias Samuelsson-Rasmus Sundstedt

Alexander Rudd-Emil Johansson

Jonas Svahn-Johan Rehn

Jonas Adriansson-Johannes Wilhelmsson

Albin Sjögren-Markus Jonsson

Robin Nilsberth-Johan Samuelsson

Kasper Hedlund-Tobias Gustafsson

Kim Nilsson-Martin Östholm

Efter 25-0 segern över Danmark under tisdagen tränade Sverige under onsdagsförmiddagen i O2 arena. En lättare träning som avslutades med powerplay. Samtliga spelare tränade förutom Tobias Gustafsson som fick välbehövlig vila. Förbundskapten Mikael Hill meddelar att hade det varit match så hade Gustafsson spelat men idag behövde han vilan bättre.

LÄS MER: Sverige bäst i Norden – rekordseger över Danmark 

img_0478

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar