Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Holmgren gör comeback: ”Det vore en dröm att ta tillbaka SM-guldet”

Thomas Holmgren gör comeback i Falun.

Efter SM-finalförlusten i våras då Falun förlorade mot Storvreta gjorde den tidigare landslagsbacken Thomas Holmgren klart med att han skulle ta en paus från innebandyn. En stor anledning var att det var inte lika kul att spela längre. Nu får Falunsupportrarna en tidig julklapp då Holmgren är tillbaka i spel.

— Jag är väldigt motiverad och det känns kul att vara tillbaka i laget. Nu ska jag först och främst kriga för att ta en ordinarie plats, och sen handlar det om att varva upp inför SM-slutspelet. Väl där vill jag vara med och ta det här laget så långt som det bara går. Det vore en dröm att ta tillbaka SM-guldet till Falun. säger Thomas Holmgren i ett pressmeddelande.

Holmgren är tillbaka i spel redan i onsdagens match mot Dalen.

– En motiverad Thomas Holmgren är en förstärkning för vilket lag som helst och därför är vi väldigt nöjda över att ha hittat en överenskommelse. Vi går nu in i en viktig del av säsongen och med sin erfarenhet och inställning kommer Thomas bidra med ny energi till laget. De som kan historien vet även att när vi går in i ett slutspel är Thomas en spelare man älskar att ha i sitt lag, samtidigt som motståndarna sällan delar den entusiasmen, säger Henrik Olsson från IBF Faluns sportgrupp.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar