Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Jansson fortsätter i JIK: ”Det är dags nu”

Jönköpings målvakt Gustav Jansson förlänger med klubben.

Jönköping som den gånga säsongen var nära att ta sig till slutspel har gjort klart med en en viktig förlängning till kommande säsong. Det är rutinerade målvakten Gustav Jansson som varit i klubben i fem säsonger som skriver på ett nytt kontrakt.

— Alltid skönt att ha det klart och det känns kanon. Nu har man ju kommit lite till åren så skönt att Hessmer fortsätter så jag slipper vara den gamla åldermannen i laget. Jag har spelat seniorinnebandy i snart 15 år och tycker fortfarande det är lika roligt. En anledning är att det är fantastiskt kul att spela med de här unga, hungriga, killarna som vill så mycket och ger allt på precis varje träning och i varje match, säger Gustav Jansson i ett pressmeddelande.

Nu hoppas Jansson att Jönköping ska ta nästa steg och gå till slutspel.

— Vi har varit så nära att gå till slutspel de två senaste säsongerna att det är dags nu. Vi är ett år äldre allihop, våra unga spelare har fått mera SSL-rutin och med den grund som lagts av våra tidigare tränare känns det som om den nya trion med Mickael Fredriksson, Karl Pontén Joakim Norden har något riktigt bra på gång.

Från Jönköpings håll ser de att Jansson fortsätter att utvecklas.

— Vi sa det redan för ett år sedan att han bara blivit bättre och bättre för varje säsong och det spåret har han fortsatt på. Han tog ett rejält kliv till i sin utveckling förra säsongen och visade att han är en toppmålvakt i SSL. Att ha kvar Gustav som person känns också väldigt bra då han är en viktig person i gruppen så det känns riktigt kul att nu ha det klart på papper, säger Alexander Tavs från JIK:s sportgrupp.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar