Foto: IK Sirius IBK
IK Sirius IBK

Flytet och poängen ska hittas i IFU Arena

Sirius har börjat SSL-säsongen med lika i två bortamatcher och förlust i premiären. Även om det är tidigt på säsongen är dagens match mot Warberg viktig. "Vi måste vinna hemmamatcherna", säger lagkaptenen Dan Johansson till unt.se

Än så länge har ingen match vunnits på ordinarie tid. Poängen har hämtats på bortaplan vilket är ett godkänt resultat. Nu gäller det att plocka 3-poängen på hemmaplan vilket Sirius hade svårt att göra förra säsongen.

– Vi var bedrövliga hemma i fjol (då i Fyrishov). Jag tror vi bara hade en seger under ordinarie tid. Man måste vinna hemmamatcherna, eller i alla fall vinna mer än man förlorar, säger Dan Johansson till unt.se

Kaptenen Dan Johansson har börjat säsongen bra med 3+1 i protokollet.
– Det är nog en slump och det är klart att jag skjuter om jag får öppet mål. Jag ser mig inte som någon större målskytt och det finns andra som gillar att skjuta mer, säger Johansson.

Det är tidigt på säsongen men för båda lagen är dagens match ett avgörande om man kan titta uppåt eller neråt i tabellen.

Martin Sköld

Skånsk smålänning med uppväxt i Staffanstorp. Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar